lørdag 2. april 2011

Vellykket fiskekonkurranse på Mønevann 15 juni

Onsdag 15 juni arrangerte ungdomsgruppa i LJFF i samarbeid med Norges Jeger & Fiskerforbund fiskekonkurranse for barn på Mønevann. Her følger en liten rapport med bilder fra dette arrangementet.

Etter en elendig forsommer med mye regn var vi utrolig heldig med været denne kvelden. Sol, vindstille og relativt varmt, alt lå til rette for en flott fiskekveld med barna i fokus. Vi stilte mannsterke opp fra LJFF, da vi håpet på stort oppmøte. Etter at påmeldingen var unnagjort hadde vi 18 påmeldte barn mellom 3 og 15 år. Ikke så aller verst, men vi hadde håpet på noe flere. Fisket viste seg desverre dårlig denne kvelden, selv om vi hadde foret opp fiskeplassen i forveien glimret morten med sitt fravær. Men ungene så ut til å kose seg allikevel. Uansett var nok premieutdelingen kveldens høydepunkt for de fleste. Her var det premier til alle deltagere uansett fisk eller ikke. I tillegg hadde vi loddtrekning av flotte premier som b.la komplette fiskesett for barn, jiggsett og fiskevesker, disse var sponset av GeRo Sportsfiske på Skårer. Takk! Under følger et knippe bilder fra arrangementet

Gilbert (til venstre) og Bent venter på storinnrykk av barn.


Fiskesommerkonkurransen i samarbeid med NJFF, Dagbladet og Mustad

Konsentrasjonen var på topp, ihvertfall de første 5 minuttene :-)

Silje Strømstad (4 år) poserer med en "lånt" mort.
Premieutdelingen var nok kveldens høydepunkt for de fleste.

Denne lille karen var overveldet av premien han vant på loddtrekning, og det med god grunn. En stor boks full av over 100 jigger.