lørdag 2. april 2011

Skuddpremie på båtvandalene i Østmarka!

I sommer ble båtene i Nordre- og mellomste Krokvannet brutt opp og fraktet helt ned til Røyrivann/Fløyta. Vi var 5 mann som brukte 6timer på å få båtene på plass igjen!!!

På plastbåten vår i m.Krokvann var kjettingen hogd eller spikket løs fra selve båten så fronten var delvis ødelagt. I n.Krokvann var låsen slått opp. Trist at folk som tar seg helt inn i hjertet av Østmarka ikke har mer vett mellom øra enne dette!! Og vandalene gjorde nok lurt i å legge ugjerningen utenom jaktsesongen!!

Vi ønsker de sterke vandalene velkommen i vår forening. De vil få nøkler til båtene så de slipper å bryte dem opp. Kreftene kan de få lov å bruke på veddugnad, kultivering av gytebekker og fiskeutsetting. Tommy Sæter tar seg gjerne av dem slik at de finner seg til rette i foreningen..


Blodslit: Vanligvis er det kalk, gytegrus eller settefisk som bæres innover. Synd når lagsmedlemmer må bruke tid og krefter på tull som dette! Reparasjon på plastbåten, nye låser og X-antall nøklesett koster dessuten kroner...Vil minne våre kjære båtvandaler og andre potensielle slabbedasker med urent mel i tursekkene på vei inn i marka om at ljff`s rykende færske pensjonist som nå traver daglig på oppsyn i østmarkas dype skoger ønsker dere hjertelig velkommen!


Stein Svenneby ofa lag 804 ønsker vel møtt til hærverk og rampestreker i Losbymarka!