lørdag 2. april 2011

Høstdugnad n.Krokvann

Det var igjen tid for høstdugnad for lag804 (krokvannslaget). Samtlige av båtene i Losbyvassdraget skulle opp for vinteren. Vedsjul skulle snekres og ved hogges. Det ble en produktiv, vellykket og hyggelig dugnadsdag.
Stor takk til de syv som deltok! Kjempeinnsats fra alle mann!

Deltagerne var; Tor Laget, Lars Stenshagen, Stein Svenneby, Ole Johan Haakonsveen, Patrik Stenshagen, Roar Holembakken og Marius Angvik.
I nitiden på morgenen på suplassen ved veiens ende ned mot røyrivannskoia. Herfra var det bare å hive materialene på skuldrene og karre seg videre innover i terrenget.Det ble mang en tung bør med materialer opp til n.Krokvann. Slitsomt, men den flotte morgen høststemmning innover holdt motet oppe.


Siste etappe ble med båt for å slippe å bære langs hele n.Krokvann..


Omsider vel fremme ved Krokvannshytta.Etter å ha forsynt kanopadlere og vandrere på tur i Losbyvassdraget med ved i en årrekke var det på tide å få på plass et vedsjul!


På vei innover på båtrunden. Høst på Tappenbergvann.


Samtlige av båtene ble tatt opp for vinteren. Her står båten i s.Krokvann for tur.Ved for vinteren i hus...Vedslottet klappet og klart og låsbeslag skrus på plass. Det eneste som gjenstår nå er et par lag med beis...Alle foto: Marius Angvik