lørdag 2. april 2011

Ungdomsgruppa på tur til Oslofjorden og Østmarka


Vår og forsommer er fisketid for oss i ungdomsgruppa. 8. mai var vi på vår årlige tur til Oslofjorden, og 29. mai var det fisketur til Setertjernsområde i Østmarka.
8. mai var det klart for ungdomsgruppas årlige vårtur til Oslofjorden. Vi var 5 ialt som dro og forventningene var som vanlige høye da vi alltid får bra med fiske på disse turene. Været var strålende, og torsken var på hugget som vanlig. Henning fikk 3 torsk, Leif fikk 2 og Bent fikk 1. Undertegnede ble av en eller annen merkelig grunn fiskeløs, men jeg kommer sterkere tilbake.

29. mai dro vi på fisketur i Østmarka med Setertjern som utgangspunkt. Været var ikke det aller beste, vind gjorde det vanskelig for oss som satset på fluefiske. Men Bent ga oss en leksjon i markfiske og fikk ikke mindre enn 6 ørret og 2 abbor i løpet av noen kveldstimer. Kvelden ble avsluttet med pølser på Setertjernskoia.

Tekst og foto: Henrik Strømstad - Leder ungdomsgruppaGutta gjør seg klare til fiske i Oslofjorden. Fra venstre: Leif, Henning og Bent


Leif fikk som alltid fisk.


Henning knakk torskekoden og fikk flest fisk.

Leif testet fluestange i Huktjern.

Bent ga oss fluefiskere en leksjon i fiske med andersdupp og mark.

Han fikk hele 6 ørret og 2 abbor på et par kveldstimer, ikke verst!