søndag 3. april 2011

Jakt premiere i Romedal


Jakt premiere for noen ivrige skogsfugl jegere.Tom Minken Bye og Freddy Wingeng, i egen koie i Romedal 10.september 2009.
Noe til sia av kl 07, den 10.sept. smalt det. Jeg hadde dratt i forveien for å lette på trykke før Freddy Wingeng, skulle komme oppover .Jeg hadde godt en time og plutselig hørte jeg filing å saging fra flere tiur gubber, prøvde å komme meg innpå men da ble det brått stilt. Men så da jeg kom over en knabb, letta det en tiur fra bakken. Fikk tømt begge løpa og der lå’n. Min andre tiur, å på første dag etter en time. Utrolig rått og da var feiringa i gang.Jeg tok en øl mens jeg satt og nøt synet av tiuren på 3,8 kg.Så ga jeg meg for dagen å dro til koia og feret videre men jeg ventet på Freddy.Dagen etter ble det også en tiur på ham, helt på slutten av dagen. Vi ser lite fugl men har flaks og er heldige. Neste dag blir det røy og hønetupp på Freddy, stemningen blir bra å vi sitter bare og ler av fangsten. Vi er langt mer en bare fornøyd.Neste dag er det min tur igjen. Det blåser å vi ser ingen fugl så vi trekker ned, i noen drag. Der kommer vi i kontakt med en tiur, den lurer meg og flyr ut bak meg, for andre gang på et kvarter. Vi følger etter da det plutselig braker. Denne gang er det to røyer. Den ene faller for skuddet mitt.Fantastisk tur. Alt i alt ble det to tiurer, to røyer og ei høne..Tom minken.