lørdag 2. april 2011

Storørret lørdag 11. februar!

Nøklevann eller OL?
Nå kan dere angre! Fangsrapport og bilder fra Nøklevann innsendt av storfisker Ole M Huser.
Det er bare å ta av seg hatten!!!


Ole M Huser skriver:

Jeg er glad jeg valgte Nøklevann i steden for OL i dag!!!
Fikk en ørret, 1 abbor og 2 mort. Jeg hadde med min selvbygde nye meitestang, men hadde lagt igjen haspelsnella hjemme . Tok og agna en vanlig stikke med en liten mort. Benyttet en blink og trebelkrok. Satte meg litt lenger bort med mormyskaen på jagt etter mer agnfisk...brått så jeg at den andre stikka var på vei mot hullet...sprang bort i skistøvlene så søla spratt (overvann) og redda stikka...tenkte dette var en gjedde da den virket tung...sa til samboeren min at dette ryker pga av gammel og dårlig 0,25 sene. Etter kort tid kom fisken inn under hullet og jeg så røde prikker...da fikk jeg tilnærmet panikk!!! Fisken raste ut og jeg stod der panisk med pilkestikken for å gi litt sene...så kom den overraskene lett inn...fikk lirket den mot hullet og tenkte at dette går ikke igjennom (125 mm mora)...så var det som fisken svømte opp gjennom isen og selv presset seg opp... i det fisken brøt vannfilmen røk senna rett ober blinken og fisken begynte og synke ned igjen..jeg fikk tak i blinken og berget den!!

Ørretten hadde en senestump ut av gatten, så noen har mistet denne før i år.... To mort i tillegg til agnmorten min samt masse snegler med hardt skall i magen. Fisken var 63 cm og 2,5 kg på min fiskevekt. Dødsrått og ny pers fra isen!!!


Foto: Tove Stensrud


Foto: Tove Stensrud


Foto: Tove Stensrud


Foto: Tove Stensrud