lørdag 2. april 2011

Ungdomsgruppa på tur til Setertjern

Onsdag 8 juni var ungdomsgruppa på en liten kveldstur til Setertjernområde. Det var fint vær, relativt varmt og vindstille. Og det første vi så når vi kom frem var vakende ørret. Det var tre ivrige fiskere som monterte stengene i en fart, og fisk ble det!


Vi startet fisket på Huktjern. Vannflaten lå som et speil og ørreten vaket sporadisk. Vi tre som var på tur satset på å fiske med litt forskjellige redskap. Undertegnede med fluestang og tørrflue, Patrick med sluk og spinner, mens Bent satset på mark. Og det var tørrflua (maurimitasjon) som fristet ørreten mest den første timen. To ørret kom raskt på land, men fikk friheten tilbake da de ikke helt holdt minstemål. Etter denne første økta tok vi turen ned til Setertjern hvor ørreten var langt mer bitevillig på mark. Bent tok 3 flotte ørreter i rask rekkefølge inne i en vik. Fornøyd med fangsten etter et par timers fiske tok vi pause ved Ljff`s oppsynshytte ved Setertjern. Alt i alt en flott kveld i hjerte av Østmarka.

Er du mellom 12 og 16 år og kunne tenke deg å være med på jakt, lerdueskyting eller fisketur etter sommerferien, så ta kontakt med meg! Vi vil svært gjerne ha med flere friluftsintressert ungdommer i vår ungdomsgruppe. Vennlig hilsen Henrik Mobil;99 59 11 60 (leder ungdomsgruppa)

Huktjern


Gutta på tur foran Setertjernskoia