lørdag 2. april 2011

Markarapport 03.02.2006

Sjelden har jeg opplevd Østmarka flottere enn akkurat nå. Kilometer etter kilometer med preparerte løyper snor seg innover i marka. Det er ikke hvert år vi opplever forhold som dette. Så det er bare å spenne på seg skia å begi seg ut på oppdagelsesferd i Østmarka.Hele uka har jeg sittet inne på et varmt kontor og kikket ut på et fantastisk vintervær. Masse snø, sol fra nesten skyfri himmel, og temperaturer som mere minner om påske enn begynnelsen av februar. Så idag klarte jeg ikke å holde meg lengre, tok meg fri på kort varsel, jeg måtte bare komme meg ut. Og makan til forhold skal du lete lenge etter. Skiløypene innover losbyvassdraget lå som som trikkeskinner, og med sola i fjeset var det bare å stake seg innover på silkeføre. Under følger noen bilder fra dagens skitur.

Tekst & Foto: Henrik Strømstad

Skrevet av Henrik Strømstad