tirsdag 14. juni 2011

Ørreten gikk amok!

Var egentlig på en rolig 4dagers ekspedisjon med unger innover Losbyvassdraget himmelspretthelgen uten hverken forventninger eller fokus på fiske. Det var dag 2, midt under en grillseanse på ettermiddagen det braket løs! Brått sværmet store mengder gigantiske stokkmaur villig rundt på odden og ble snart ført med sønnavinden langt ut på den farefulle vannflaten. Som om ikke dette var nok dukket det  stadig opp fler og fler Vulgataer  og snart danset vulgataene tett . Det varte ikke lenge før STOR fisk gikk og plukket av de saftige proteinbombene med brutale plask og pølsespydet måtte sporenstraks byttes ut med fluestanga! Ørreten (og undertegnede) gikk regelrett amok og det ble et heftig og intenst tørrflue fiske etter 1kg+ plaskende ørret helt ut i de sene nattetimer som sent vil glemmes!!!
Marikken (4år) fikk også noen grove borrer og smågjedder på veien ut av vassdraget... Både store og små måtte si seg temmelig fornøyd med turen!:))

Kan også nevne at på en solokveldstur med fluestanga i håp om reprise to dager senere var det verken maur, vulgata eller vak å se. Det gjelder å være på rett sted til rett tid!

Fiskehilsen
Marius Angvik

Marikken`s første natt under åpen himmel. 

Marikken 4 år dypt konsentrert om fisket på Søbye-Odden -Tapenbergvann....Mattis 6mnd første overnatting i Østmarka!