tirsdag 28. september 2021

Lokalt arrangement i Lørenskog Jakt- og Fiskeforening ifm. at NJFF ble stiftet for 150 år siden

Lørdag 23 . oktober med start fra kl. 1100 satser vi i Lørenskog Jakt- og Fiskeforening på å ta en aldri så liten markering av nettopp denne begivenheten (vår lokale bursdagsfeiring i anledning av at Norges Jeger og Fiskerforbund fyller 150 år) oppe ved den nye gapahuken vår som ligger inne ved det idylliske Skulerudtjernet i Lørenskogmarka. For å komme seg dit inn kan en parkere bilen på den store parkeringsplassen v/Fredheim skole (som ligger langs Losbyveien) og deretter gå det lille stykket inn til Skulerudstua og følge skogsbilveien og dernest stien videre innover mot Skulerudtjern. Vi vil merke ruta slik at det blir enkelt å finne fram.
Vi tar sikte på å servere en aldri så liten "jegermiddag" her oppe rundt bålet med enten røkelaks eller gravlaks samt potetsalat, lefse, løk og sennepssaus til forrett og dernest kyllinglår m/potetsalat og salat til hovedrett. Til dessert satser vi på å servere kringle og kaffe. Mineralvann o.l. ber vi ellers om at at deltakerne tar med seg selv.
Vi håper at mange av dere (gjerne sammen med familie og venner) har lyst til å ta turen oppom arrangementet vårt denne dagen hvor det forøvrig ikke koster noe å delta, men for at vi skal få en oversikt i forkant over ca. hvor mange vi blir, slik at vi dernest får kjøpt inn tilstrekkelig med matvarer samt tilbehør, ber vi om at dere gir oss en tilbakemelding på om dere kommer (antall deltakere) pr. mail til undertegnede innen mandag 4. oktober.

Håper å se dere oppe v/Skullerudtjern lørdag 23. oktober og ønsker dere ellers alle sammen en fortsatt fin høst !

Med vennlig hilsen
Ole Johan Haakensveen - Leder/Lørenskog Jakt- og Fiskeforening