mandag 28. mai 2018

Fiskeskole for barn/ungdom inne på Mønevann onsdag 6. juni i tidsrommet kl. 1800 - 2000

Lørenskog Jakt- og Fiskeforening arrangerer årets fiskeskole for barn/ungdom inne på Mønevann i Østmarka (v/badeplassen) onsdag 6. juni i tidsrommet kl. 1800 – 2000.

 

Dette arrangementet som vi gjennomfører i regi av Norges Jeger og Fiskeforbunds såkalte «Fiskesommer» er åpent for alle barn/ungdommer som da selvfølgelig også kan ta med seg sine foreldre/foresatte.

 

Følgende står på programmet:

-       Orientering om de forskjellige fiskeslagene

-       Opplæring i bruk av fiskeutstyr

-       Opplæring i praktisk sportsfiske

-       Opplæring i å tilberede fangsten

 

Små barn bes om å ta med seg redningsvest !

 

De av deltakerne som evt. ikke har med seg eget fiskeutstyr kan få låne fiskeutstyr. Vi tar også med nødvendig agn til fisket.

Vi sørger ellers også for en enkel bevertning på slutten av arrangementet.

 

Vel møtt til en trivelig fiskekveld inne på Mønevann !

 

Ole J. Haakensveen – Leder Lørenskog JFF  

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

På Norges Jeger og fiskerforbund sine nettsider står ellers blant annet følgende å lese vedr. årets mange lokale Fiskesommer-arrangementer:

 

Hva er 82 dager langt, byr på 217 fiskemuligheter, gir kilometervis med snøre-vaser, og likevel resulterer i flere tusen blide unger? Det er NJFFs Fiskesommer.

​​​I sommer blir det 217 Fiskesommer-arrangementer over hele landet. Det starter 1. juni og varer helt til 19. august. 

NJFFs Fiskesommer er gratis arrangementer hvor barn får fiskeopplæring fra 2.000 instruktører som lærer bo​rt sine beste fisketips. Siden 2004 har 95.000 barn fått fiskeopplæring ved vannkanten fra kyndige instruktører i lokalforeningene!