torsdag 21. mai 2015

Vi (LJFF) arrangerer OFA`s såkalte fiskegaranti inne på Mønevann førstkommende lørdag i tidsrommet kl. 11 - 16

OFA viderefører fiskegarantien – aktivitet for mer kunnskap om fiske.

 

OFA lanserte Fiskegarantien i 2014 og viderefører det populære tiltaket i 2015.

Hva er OFAs Fiskegaranti?

Vi opplever at det er mange som gjerne skulle ha mer kunnskap om fiske i Marka og fiskemetoder. Spesielt hos småbarnsfamiliene er behovet stort.

OFAs Fiskegaranti betyr at alle kan komme til 5 utvalgte vann der lokalkjente fiskere lærer deg alt du trenger å vite om fiskeutstyr, fiskemetoder og selve fisket. Du kan dessuten låne fiskestang dersom ikke har utstyr selv. Vi kan garantere deg mer kunnskap om fiske som gjør at du forhåpentligvis tar med deg stangen neste gang du tar barna med i Marka, sier daglig leder i OFA, Bjørn Torp.

 

Garantien betyr ikke at du får erstatning dersom du ikke får fisk, men den gir deg garantert større mulighet for å få fisk i Oslomarka J .

Torp sier at de lokalkjente fiskerne garantert skal sørge for at den som ønsker informasjon og veiledning, får mange muligheter til å få fisk. Målet er å få flere interessert i å ta del i de gode fiskemulighetene Oslomarka har å by på.

Torp tror det er mange som kunne tenke seg å ta med fiskestang på turer med familien i Marka, men som kanskje mangler kunnskap om redskap og metoder for å få fisk. Det er denne gruppen fiskegarantien først og fremst er til for.

De 2 siste lørdagene i mai og 2 første søndagene i juni er OFAs mannskaper utplassert ved Burudvann, Øyungen, Steinbruvann., Nøklevann og Mønevann (Losby)

På OFAs nettside www.ofa.no finner man aktivitetskalenderen med oppmøtesteder for Fiskegarantien, informasjon om fiskemetoder, fangstrapporter, fiskereglene og hvordan du kan kjøp fiskekort.

 

Ole Johan Haakensveen – Leder LJFF