Om LJFF

For folk med sans for friluftsliv, sportsfiske og jakt.

Lørenskog Jakt- og Fiskeforening ble stiftet i 1948. Foreningen er tilknyttet Norges Jeger- og Fiskeforbund og har pr. dags dato ca. 250 medlemmer.
Hovedtyngden av medlemsmassen kommer fra Lørenskog og de nord-østlige delene av Oslo, men vi har også medlemmer fra andre deler av landet.
Som medlem av Lørenskog jakt- og Fiskeforening har du mange fordeler. For det første får du tilsendt informasjon om ulike aktiviteter i foreningens regi. Du mottar også NJFF`s blad Jakt og Fiske hver måned. Videre kan du delta på ulike kurs, turer, arrangementer o.l. og du får også muligheten til å benytte foreningens jaktterreng med tilhørende jaktkort (foreningskort). Dessuten kan du delta i kultivering av våre mange fiskevann i Østmarka og dermed anvende foreningens to hytter ved hhv. Nedre Sætertjern og Nordre Krokvann.


Den første mandagen i hver måned, kl. 19.00. Unntatt i juli og august, da er det sommer ferie. Medlemsmøtene avholdes i klubbhuset vårt, som ligger like ved Rolvsrud idrettsplass. Her får du muligheten til å treffe nye mennesker som også har en glødende interesse for friluftsliv, jakt og fiske.

Lørenskog Jakt- og Fiskeforening driver også et aktivt ungdomsarbeid, med tilrettelegging og aktivisering av naturinteressert ungdom. På Ungdomsmøtene våre drives det således aktiviteter som fluebinding, stangbyggerkurs, støping av lyskroker, forming av pilkestikker og isfiskekasser og mye mer. Ungdomsgruppa arrangerer også jevnlig fisketurer i Østmarka Naturreservat hvor overnatting gjerne skjer på fiskeoppsynshytta vår ved Nordre Krokvann. Den årlige sommerturen går til andre deler av landet og Ungdomsgruppa har i så måte de senere årene vært i Tuddal og Trysil. Det sosiale miljøet i Ungdomsgruppa er svært godt.

Ønsker du å vite mer om Lørenskog Jakt- og Fiskeforening, eller kanskje du vil bli medlem, ja da er du hjertelig velkommen til å ta post@ljff.no